Cemal Nevzer Ercis İşitme Engelliler Ortaokulu


Vizyon: İşitme Engelli Öğrencilerimizi çağın gerektirdiği bir eğitimle, hayata ve üst öğrenim kurumlarına en iyi şekilde hazırlamak.

Misyon: Öğrencilerimizi Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda, ülkesini seven, Türkiye Cumhuriyeti´nin temel ilkelerine bağlı, toplumla barışık, milli ve ahlaki değerleri özümsemiş, geleceğe güvenle bakabilen niteliklerle yetiştirip evrensel insani değerleri benimsemelerine önderlik etmek . Okulumuz eğitimi, işitme engellilerin toplumda haketmiş oldukları yere gelmelerini sağlayacak bir anahatar olarak görür.

Başarılar:

Saatler: 08:00 - 16:10
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 03526216006

Belgegeçer - (352) 621 2202

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://develiisitmeoo.meb.k12.tr

Adres - Aşık Seyrani Mah. Muammer Kocatürk Cad. No2 Develi/KAYSERİ

Öğretmen :11
Öğrenci :7
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :74
Öğretim Şekli : İlkokul bölümüyle birlikte normal eğitim olarak faaliyet göstermektedir.

Yerleşim Yeri - İlçemiz Kayseri ilinin taşrada bulunan en büyük ilçesidir. Merkez nüfusu 2011 verilerine göre yaklaşık olarak 37348 dir.

Adres - Aşık Seyrani Mah. Muammer Kocatürk Cad. No2 Develi/KAYSERİ

Ulaşım İl merkezine karayolu ile sağlanmaktadır. İlçe Merkezinde olduğundan okulumuza ulaşım yaya ve şehiriçi toplu taşıma araçları ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta olup,Kayseri il merkezine Erciyes yolundan 45 km, diğer yoldan 85 km uzaklıktadır.Okulumuzda aynı zamanda ilkokul kısmıda bulunmaktadır.